dagschotel
28 maart
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje + ( 5 euro )
Kalkoen boutje met spek en paddenstoelen
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Menu van de Chef
Vanaf 2 pers
Huisgemaakte garnaalkrokettenof
pastei met uien konfijt of
scampi chef
Vispannetje met frietjes
of
cote a los met pepersausje en frietjes ( 2 pers )
Chocolade taart met kersen ( + 8 euro pp )
prijs 35 euro pp
wijnen en waters inbegrepen + 15 euro pp
Menu Rialto
vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Gratin van kabeljauw haasje en garnaaltjes
Lams filet met geroosterde groenten en gratin
Chocolade taart met kersen
prijs 45 euro pp
wijnen en waters en koffie inbegrepen + 15 euro pp
Menu's in alle prijs klassen voor groepjes