dag schotel
28 juni
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje + ( 5 euro )
Goulash met gratin
koffie
prijs 18 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Menu van de Chef
Huisgemaakte garnaalkroketten
of
scampi chef
Vispannetje met frietjes
of
cote a los met pepersausje en frietjes
prijs 30 euro pp
wijnen en waters inbegrepen + 15 euro pp
Menu Rialto
ganzenlever met koeken brood uien konfijt
of
Carpaccio van rund met Parmezaan
Zalm gebakken met bearnaise
of
Filet pure met rode wijn saus
aardbeien met vanille ijs en munt
prijs 40 euro pp
wijnen en waters inbegrepen + 15 euro pp
Zomer menu
Hapje van de chef
Gratin van Noordzee krab en courget
Gambas a la plancha met kruidenboter
Kalfs cote a los met zomer groentjes
Frambozen met vanille ijs en munt
prijs 55 euro pp
wijnen en waters inbegrepen + 15 euro pp