dagschotel 12 december
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje + ( 5 euro )
Gratin van Noordzee vis
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Menu van de Chef
Vanaf 2 pers
Huisgemaakte garnaalkrokettenof
scampi chef
Vispannetje met frietjes
of
cote a los met pepersausje en frietjes ( 2 pers )
vrijdag avond en zaterdag avond gratis dessert van de chef
prijs 35 euro pp
wijnen en waters inbegrepen + 15 euro pp
wild Menu
vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Slaatje met wilde gerookte eendenborst
Fazant met witloof en Calvados saus
koffie
prijs 40 euro pp
Vrijdag avond en zaterdag avond gratis dessert van de chef
wijnen en waters en koffie inbegrepen + 15 euro pp
Wild topper
Voor twee personen
Hapje van de chef
huis gemaakte wild pastei met toostjes en konfijt
Hazenrug filet met appel en veenbessen ,amandelkroketten
Fles rode kasteel wijn
Voor dit alles slechts 75 euro