23 Januari Lunch
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje (+ 5 euro )
varkens wangen
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Côte a l’os topper
Hapje van de chef
Slaatje Iberico ham met meloen
Côte a l'os voor twee met pepersaus, slaatje en frietjes
Fles Franse rode wijn
prijs 80 euro voor twee personen
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Menu van de Chef
Vanaf 2 pers
Huisgemaakte garnaalkroketten of
scampi chef
Vispannetje met frietjes
of
côte à l'os met pepersaus en frietjes ( 2 pers )
prijs 35 euro pp
wijnen en waters inbegrepen + 15 euro pp
Wild Menu
vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Gratin van kabeljauw
Hazenrug filet met veen bessen of
Lotte met kreeftensaus
Moelleux van chocolade
prijs 50 euro pp
wijnen en waters en koffie inbegrepen + 15 euro pp
Wild topper
voor 2 personen
bord met hapjes
Ragout van herten kalf met veen bessen
Fles rode huis wijn
prijs80 euro voor 2 personen