Dagschotel
25/04
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje (+ 5 euro )
Oostends vis potje met purée
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Côte a l’os topper
Hapje van de chef
Potje huisgemaakte pastei met konfijt en toast
Côte a l'os voor twee met pepersaus, slaatje en frietjes
Fles Franse rode wijn
prijs 75 euro voor twee personen
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Menu van de Chef
Vanaf 2 pers
Huisgemaakte garnaalkroketten of
scampi chef
Vispannetje met frietjes
of
côte à l'os met pepersaus en frietjes ( 2 pers )
prijs 35 euro pp
wijnen en waters inbegrepen + 15 euro pp
Vis Menu
vanaf 2 pers
Hapje van escargots met kruidenboter
Gebakken sint-jacobs-vruchten met knolselder
Kabeljauwhaasje met groene asperges, mousseline en puree
Irish coffee
prijs 50 euro pp
wijnen en waters en koffie inbegrepen + 15 euro pp
Vis topper
Hapje van de chef
Tartaar van zalm met dille-olie
Rijkgevulde vissoep met stokbrood en rouille
Fles Muscadet wijn
prijs75 euro voor 2 personen